Billige lasertonere af original kvalitet

Anvender du en laserprinter, enten til privat- eller erhvervsbrug, og er én eller flere tonerkassetter tomme for tonerpulver, så læg vejen forbi webshoppen Pixojet.dk, én af Danmarks førende online forhandlere af lasertonere og printerpatroner, og afgiv en bestilling på nye lasertonere.

Pixojet fører et kæmpe sortiment af lasertonere, og uanset hvilken laserprinter du måtte have, vil du her kunne finde og bestille tilhørende lasertoner(e).

Pixojet forhandler lasertonere til laserprintere fra Brother, Canon, Epson, Dell, HP, Kyocera, OKI, Lexmark, Samsung, Xerox samt laserprintere fra andre mærker også.

Originale og kompatible lasertonere

Aflægger du et besøg hos webshoppen Pixojet.dk i jagten på nye lasertonere, vil du i de fleste tilfælde have mulighed for at vælge enten originale eller kompatible lasertonere til din laserprinter.

De originale lasertonere er fremstillet af printerproducenterne (fx HP, Brother og Samsung), hvorimod de kompatible, af mange også kaldet uoriginale, lasertonere er fremstillet af tredjepartsproducenter uafhængige af printerproducenterne.

Selve forbrugsstoffet, tonerpulveret, er reelt det samme, men på de originale lasertonerkassetter vil et printermærke fremgå, hvilket ikke er tilfældet på Pixojets kompatible tonerenheder, eftersom patentrettigheder selvfølgelig overholdes, og der her ikke er tale om kopiprodukter.

Reducér dine printomkostninger med kompatible lasertonere

Foruden at originale og kompatible tonerkassetter ser en smule forskellige ud, så findes den helt store forskel på originale og kompatible lasertonere i prisen.

Vælger du at anvende kompatible lasertonere i din laserprinter, vil du ikke skulle betale en lige så høj pris for disse, som du ellers ville skulle med tilsvarende originale lasertonere.

Prisforskellen vil i sig selv reducere dine printomkostninger, men reduceringen i printomkostningerne vil særligt komme af, at de kompatible lasertonere som oftest indeholder mere forbrugsstof i tonerkassetterne.

Ved at vælge det kompatible lasertoner alternativ, vil du altså ikke skulle punge lige så mange penge op af lommen for disse som for de originale lasertonere, og du vil i de fleste tilfælde kunne udskrive mere.

What’s not to like?

Ringe udskriftskvalitet ved brug af kompatible lasertonere?

De er billigere end originale tonere.

De indeholder som oftest mere tonerpulver.

Det lyder måske for nogen næsten til at være for godt til at være sandt med de kompatible lasertonere.

Af selvsamme årsag kan man være tilbøjelig til at tænke, at udskriftskvaliteten, som de kompatible lasertonere leverer, i så fald må være ringere end den, som man opnår ved brug af originale lasertonere.

Det er dog ikke tilfældet; i hvert fald ikke, hvis man handler sine kompatible lasertonere igennem en anerkendt forhandler som Pixojet.dk, og som stiller høje krav til tonerkvaliteten hos tredjepartsproducenterne.

Anvender du de kompatible lasertonere, som fås at købe hos Pixojet, vil dine print have en udskriftskvalitet, som ligner dén opnået med originale lasertonere til forveksling.

Fleksibel og hurtig levering af lasertonere

Hos Pixojet strømmer danskere fra nær og fjern primært til for at bestille kompatible lasertonere.

Af selvsamme årsag lagerføres næsten alle kompatible lasertonere i sortimentet, så du, som enten privat-eller erhvervskunde, kan bestille tonere i dag og få dem leveret til døren eller til en ønsket pakkeshop allerede dagen efter.

Har du ikke tidligere anvendt Pixojets kompatible lasertonere? Så giv dem et forsøg – din pengepung vil takke dig!