Beskyt din ryg med en ergonomisk stol

Mange bruger en stor del af deres arbejdstid bag et skrivebord, så det er på ingen måde ligegyldigt, hvordan du sidder. Her kan du læse lidt om, hvordan du finder den bedste kontorstol til din arbejdsdag.

Stolen der passer på din ryg

Når man arbejder på kontor eller hjemmefra hele dagen, er det vigtigt at ryggen modtager den korrekte støtte, så man ikke kommer til at sidde i usunde positioner. Sørg derfor for, at din kontorstol er designet ergonomisk, dvs. efter det mest hensigtsmæssige design for din krop og sundhed. Et godt bud på en ergonomisk kontorstol er herman miller mirra 2, der opfylder alle de ergonomiske krav, du bør stille din kontorstol. Gå på nettet og find din herman miller mirra kontorstol her, og læs mere om dens design. Denne stol er særligt populær grundet dens gennemførte rygstøttedesign samt flere praktiske funktioner såsom vippemekanismen og de forbedrede overgange mellem sidestillinger.

Udover rygstøtten så er det også rart, at sædet er behageligt og blødt at sidde i. Man kan dog godt komme til at overse, hvor tæt materialet på en meget plysset kontorstol kan blive. Det er vigtigt at sædets stof er åndbart, så du undgår at stolen bliver for varm at sidde i – det er aldrig behageligt at svede sædet til om sommeren.

Støt genanvendelighed

Hvis du ønsker at spare lidt på omkostningen af en ergonomisk kontorstol, kan det være en fremragende idé at finde stolen refurbished. At handle refurbished betyder, at produktet du køber, har været returneret, for så at blive renoveret og optimeret, så du kan købe produktet billigere uden at funktionerne fejler noget. Selvom der ikke er tale om et 100% nyt produkt, så kan du være sikker på, at alle mekanismer fungerer, som de skal. Denne vedvarende løsning modkæmper spild, og du kan købe den med god samvittighed.