Bændelgardin – Beskytter mod tab af varme og kulde

Et bændelgardin er et must i de fleste typer stalde. Bændelgardinet er let at rengøre og beskytter mod tab af varme eller kulde. På grund af sin lette vægt kan bændelgardinet betjenes med én hånd; det betyder, at de også er velegnede til mobil brug i hestebokse. Med Bench-gardiner er det ikke nødvendigt at åbne og lukke nogen døre – det sparer værdifuld tid i forhold til stalddørssystemer, som skal åbnes, før de læsses på en lastbil. Bench-gardiner er hurtige og støjsvage, når de bruges til staldgrise, mens deres dobbeltribbede PVC-konstruktion gør dem modstandsdygtige over for skader eller rifter. Bændelgardinet leveres komplet med øjer i rustfrit stål, så det hurtigt kan fastgøres efter den ønskede størrelse. Til dette er bændelgardinet udstyret med en forstærket ring for at gøre det nemt at håndtere det. Hvis det lyder som noget for dig, så gå ind og læs mere omkring bændelgardin. Du vil ikke komme til at fortryde det.

Bændelgardin – Perfekt til stalde

Bændelgardin kan også leveres med en integreret gulvbeskyttelsesflap eller PVC-strimmel i bunden for at sikre, at der ikke bliver fanget hår eller snavs fra stalden i forbindelse med indlæsningsprocessen. På den måde vil der altid være en ren transportåbning, og hestene kan gå ind og ud uden at skulle træde over en støttebjælke i bændelgardinet. Til hestestalde, der har brug for ekstra ventilation, er det muligt at udstyre Bench gardiner med luftventiler på begge sider af bøjlepladen. Bench Curtains fås i forskellige størrelser til høloftdøre samt til lastsluser og ramper med en bredde på op til 3 m. Desuden leveres Bench Curtains komplet med beslag i rustfrit stål og robuste ende fittings.

Få et indtryk af bændelgardin

For at få et indtryk af Bench gardiner er det muligt at kontakte produktspecialister eller besøge et showroom. Bændelgardiner anvendes i vid udstrækning til hestetransport under væddeløb og af store flyselskaber, der transporterer væddeløbsheste over hele verden. Bench Curtains kan også installeres på lastbiler for at lette på- og aflæsning af husdyr på landbrugsudstillinger, nationale messer og andre udstillinger, hvor mange forskellige husdyr udstilles. Bændelgardiner gør det lettere at flytte større genstande som traktorer over snævre tærskler eller døre på lastbiler eller trailere. Bændelgardiner kan endda bruges på havne, jernbanestationer og fragtdepoter, hvis de har tilstrækkelig høj taghøjde, så man kan køre lige under dem uden at skulle gå gennem en dør.