Babysæde ladcykel – Perfekt til dagplejen

Hvis du mangler et køretøj, der både kan fragte dig og dine børn rundt, så er du med sikkerhed kommet til det helt rigtige sted. Lige nu kan du nemlig få fat på en babysæde ladcykel. Sådan en cykel er helt perfekt til dagplejere og dagsinstitutioner. Kassen er robust bygget og har tværgående bænke, hvor der er er plads til 5 børn. Udover det så er cyklen også monteret med med et vedligeholdelsesfrit og stærkt hydraulisk bremsesystem, der giver en sikker opbremsning på alle 3 hjul. På cyklen kan man også finde 2 opstigningsramper, der gør det nemt for børnene at kravle ud og ind af kassen. Det er utroligt smart, så de voksne undgår alt for mange tunge løft i løbet af dagen. Med et så unikt design af kassen og de meget komfortable køreegenskaber, er det en af de mest eftertragtet modeller hos dagplejere og dagsinstitutioner i øjeblikket. Hvis du derfor skal bruge et køretøj, hvor der er plads til 5 børn, så skal du med sikkerhed gå ind i udvalget lige nu og få fat på en babysæde ladcykel.

Babysæde ladcykel – Hvordan adskiller den sig fra andre cykler

Når det kommer til en babysæde ladcykel, så findes der mange ting, hvor den adskiller sig fra andre cykler. En af dem er, at hjulene drejer separat og ikke med hele ladet, det medfører at den er nemmere at styre og føles ikke så tung. Så er den også 12 cm bredere, hvilket gør den meget mere stabil at gøre på og har derfor sværere ved at tilte. Udover det så har den også skivebremsere på alle hjul fremfor kun at have på forhjulene. Så har den også kraftige dæk og fælge. Dette er bare nogle af de ting, hvor en babysæde ladcykel adskiller sig fra andre cykler.

Hvorfor købe en babysæde ladcykel?

Der findes mange gode grunde til, at man skal købe en babysæde ladcykel. En af dem er, at det b.la. er utrolig nemt at transportere sine børn rundt, samtidig med at de kommer ud og oplever verdenen og får noget frisk luft. Det er smart, hvis man skal nogle lidt kortere ture, hvor det ikke en nødvendigt med en bil. En anden grund er også at det er bedre for miljøet og man får samtidig noget motion. Skynd dig derfor ind på siden lige nu og få fat på en babysæde ladcykel. Du vil ikke komme til at fortryde det.