Fortjener din hund det bedste? Så køb Virbac hundefoder hos Dyrlægens Gård

Har du overvejet, hvad du dagligt putter ned i hundeskålen til dit elskede kæledyr?

Valget af hundefoder spiller en essentiel rolle for, hvor godt din hund trives i hverdagen. Så læg altid ekstra energi i at finde det helt rigtige match til din firbenede ben.

Det er også værd at overveje, om din hund har særlige behov, du skal tage højde for i den daglige diæt. Den ældre hund har muligvis brug for lidt ekstra hjælp til at opretholde en glansfuld pels, mens den yngre hund har brug for et foder, der stimulerer en sund vækst og god muskelopbygning.

Et af de bedste valg på dagens marked er Virbac hundefoder grundet HPM-formlen, der har vundet stor anerkendelse i dyrlægekredse og hos hundeejere verden over.  

Hvad er det særlige ved Virbac hundefoder?

Virbac er en førende fransk veterinær medicinalvirksomhed udviklet af dyrlæge Pierre-Richard Dick. I dag bliver Virbac hundefoder forhandlet udelukkende gennem dyrlæger, bl.a. webshoppen Dyrlægens Gård, der også fungerer som smådyrsklinik. Årsagen er, at dyrlægerne kan give den rette rådgivning, samt at dette nichemarked kan garantere den højere kødkvalitet i de respektive Virbac-produkter, heriblandt Virbac hundefoder.

Virbac hundefoder fås til hunde i alle aldersgrupper, hvorfor de enkelte formler også er skræddersyet til særlige behov, såsom at bibeholde et afbalanceret forhold mellem muskler og fedt.

Kendetegnet for produkterne er dog, at de bygger på den samme HPM-formel. HPM-betegnelsen refererer til Hyperpremium protein, der har en høj kvalitetsstandard; samtidig er formlen både kornfri og har et lavt antal kulhydrater i forhold til konkurrerende produkter.

Smagen er ligeledes et stort plus – selv for den mere kræsne hund.

Det effektive middel mod overvægt

Der ligger en stor mængde research og forskning bag Virbac hundefoder, hvilket vidner om den høje kvalitet. Ét af de steder, foderet har vist sig særligt effektivt, er forebyggelse af overvægt. Det er ét af de mest almindeligt forekommende ernæringsproblemer hos kæledyr.

Det animalske protein af en høj kvalitet spiller sammen med et mindre fedtindhold samt endnu flere fibre. Foderet giver derfor kort og godt en bedre mæthedsfornemmelse hos hunden, der således ikke forsluger sig med tomme kalorier.

Dyrlægens Gård – dyremad og kosttilskud af den bedste kvalitet

Smådyrsklinikken Dyrlægens Gård forhandler kun den type dyremad og kosttilskud, der holder en meget høj produktkvalitet, og som man selv kan stå inde for.

Du kan også altid få en personlig rådgivning af ejerne Ulla Bech Qvist og Jonas Qvist.

Hvis din hund fortjener den bedste ernæring, hedder svaret Virbac hundefoder!