3 gode familieoplevelser i Ringsted

Ringsted byder på mange spændende oplevelser for hele familien. Uanset om I er til kultur, natur eller bare hygge, så kan I finde noget, I kan lide. Læs mere om byen her. Her er 3 forslag til oplevelser I kan tage på i Ringsted med børnene.

Besøg Ringsted Museum

Ringsted Museum er et spændende museum for hele familien. I museets udstillinger kan I lære om Ringsted bys historie, og I kan også se en række spændende kunstværker. Museet har også en hyggelig café, hvor I kan få en kop kaffe og en bolle, når I bliver trætte af at gå rundt i udstillingerne.

Tag en tur i Kongens have

Kongens have er et hyggeligt parkområde i centrum af Ringsted. Parken er omgivet af smukke gamle huse, og her er også en legeplads, hvor børnene kan boltre sig og have det sjovt. I Kongens have er der også en lille café, hvor I kan få en forfriskning, når I har brug for en pause.

Gå en tur på Ringsted Kloster

Ringsted Kloster er et af Danmarks mest betydningsfulde klosterruiner. Klosteret blev bygget i 1100-tallet, og det er et spændende sted at gå en tur. I klosteret er der en lille café, hvor I kan få en kop kaffe og en bolle, når I har brug for en pause. I kan også tage jeres egen madpakke med, og nyde den i parken ved klosteret. Har I hund med, så er det en god idé at tage den med, for der er mange andre hundeejere, der går tur i parken.

Konklusion

I Ringsted er der rig mulighed for at få en hyggelig familiedag. Besøg Ringsted Museum, Kongens Have eller gå en tur i Ringsted Kloster, og nyd en god familieoplevelse. Hvis I har brug for flere idéer til en god familieoplevelse, kan I læse mere online eller på byen egen hjemmeside.